Thursday, September 17, 2009

Jom Balik Kampung...

Pagi nie jalan clear sikit... dah ramai yg mula bercuti pstinya... yg masih keje pun mood bercuti jgk cam aku nie haha... plan asal aku nak cuti hari jumaat tapi sebabkan aku dah kekurangan cuti & nak simpan cuti utk bulan 12 nanti, terpaksalah aku bercuti start sabtu... tapi sampai sekarang aku masih confuse lagi nie... masih keliru nak pilih time yg paling sesuai utk aku balik kampung... kalo aku balik petang jumaat dah confirm la tersangkut dalam jam... kalo tak sangkut kat KL ni, confirm kat highway jam teruk... fikir punya fikir, aku rasa nak balik hari sabtu lepas sahur la... tapi maybe bertukar fikiran lak last minute kang...

bosannya tahun nie aku drive sorang2, takde member nak borak... tahun lepas ade kak sue dok teman aku sembang, takdela bosan & ngantuk... masa tuh kitorang bertolak dari KL pukul 2 pagi walaupun plan asal nak balik lepas sahur... mmg ok sangatla sbb jalan clear...

kepada kawan2 yg dah bercuti dan akan bercuti, selamat balik kampung & salam aidilfitri...
maaf andai ada terkasar bahasa or terguris hati...

***aidilfitri tahun nie ada dua kegembiraan utk aku, pertama dah tentulah nak sambut raya, yg kedua pulak majlis nikah aku yg akan berlangsung pd hari raya ke5 (24 September 2009)... tapi majlis sandingnye lambat lagi... bulan 12 nanti...

5 comments:

dewicintadunia said...

wah..odah..tahniah...akan menamatkan zaman bujang..macam magik ajak kawan aku sorang tok dah nak kawen...
aku mengucapkan tahniah yang sangat banyak, semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat...amin...
mun majlis sanding jgn lupa jemput aku.....ada rezeki mun kau jemput..insyaAllah aku dtg...

erna said...

tahniah idah..aku pun sama dgn x malu- jemputlah aku, hehehe

Saidah said...

erna & mahani,
thanks.. mesti jemput punya.. tunggu jer ek..

lama tak jumpa korang.. mesti meriah kalo dpt berkumpul.. majlis sanding aku 19 Dec 2009..

Zumairi said...

"Selamat Hari Raya Aidilfitri"

hati hati memandu Idah...

honeylanz said...

tahniah.
mahani & erna , jom turun penang 19dec nnt.