Monday, July 27, 2009

Majlis Pertunanganku



Tarikh 25 Julai 2009, Sabtu - ini ler urusannya aku balik kampung last week... Hari kamis malam aku balik kampung, hari jumaat g cari brg2 hantaran, hari sabtu dah bertunang... hari ahad balik KL, hari isnin dah start keje... Tak tau nak cite ape lagi.. nengok je la gambo2nye... korang doa2kanlah untuk aku yer...

19 comments:

honeylanz said...

so surprise!!!
aky mmg rs mcm nk call nko smalam. nk g ambik fm bali...
wahh.. apa2 pun tahniah. n cun ahh ;)

dewicintadunia said...

walla...dah jadi tunangan orang..tahniah...siapakah gerangannya? aku juak yg masih menunggu buah x gugur....

Saidah said...

Thanks hasma.. sorry aa tak sempat nk bagi kat ko lg..

Mahani,
Jgn cari dlm gambo2 nie mmg takdo gambo orangnye :) sbb orgnye ado dlm hatiku ini hehe...

*kalo rasa buah tu taknak gugur, pegi kait buah lain :)

dewicintadunia said...

walla...bermadah bagai..
neway i am very happy for you...
as for me...nak kait buah lain..sikda aku nampak buah lain yg boleh dikait...so..
i decide not to take any buah for the time beign..wahaha..
aku mengalami kejelesan melampau lagik hr tok...budus aku tok..

honeylanz said...

kitak duak tok bermadah indah...all the best!!! utk diri aku jugak ;)

Zumairi said...

pertunangan ada satu perjanjian...Selamat Bertunang Idah...semoga ke gerbang perkahwinan

zura said...

Alhamdulillah..tahniah buat saidah. Bila pulak nak mkn nasi minyaknye? Iboh tngu lmak gilak, k.

Anonymous said...

wah, dalam diam2 ye saidah. tahniah. siapakah gerangan yang telah mencuri hati ko saidah. tahniah lagi sekali.! afzan

DaliaLiyana said...

wah..dah bertunnang..bila nak langsung nyer?? jgn lupa invite tau! hehhee...TAHNIAH!!

Saidah said...

To dalia, afzan, zura, zumairi, hasma & mahani

thanks a lot.. blum tentukan lagi tarikhnye.. nanti sampaila kad jemputan utk kwn2 sume :D

en_me said...

muger2 panas sampai jinjang pelamin tewww.. ehehe, salamm dr me dikejauhannns

n o r s a b r i n a t a l i b said...

kak nor dah jumpa tunang dia... x sangka terserempak kat kl central... ok la.. ensem gak... hehehe.. selamat la yer saidah... tahniah...

Saidah said...

thanks me & k nor..

aiseh dah kantoi ngan kak nor la..

meorjay said...

Tahniah!
Selamat bertunang
Semoga cepat ke gerbang pwerkahwinan

ikiqzana said...

taniah le dek..
selamat bertunang..

DaliaLiyana said...

tahniah..semoga kekal ke jinjang pelamin...dan ke anak cucu..aminn

DaliaLiyana said...

tahniah..semoga kekal ke jinjang pelamin...dan ke anak cucu..aminn

KUNTONG said...

Saidah : Pak Cik bru saja jadi followers, ucapkan selamat bertunang, semoga pertalian kasih yg dilafazkan berpanjangan hingga ke akhir hayat.Jagalah hatinya, hati bakal mertua dan juga hati ibubapa Saidah.Waktu bertunang adalah masa yang paling susah hendak di jaga, tersalah sedikit akan membawa hati duka lara. dari itu,jagalah saat-saat itu. Temakasih .Selamat, dari Pak Cik.

Saidah said...

thanks meorjay, ikiqzana, dalia & pakcik.. insyaallah sy akan ingat nasihat tu